Συνεργασίες

Συνεργασίες
DSC_7547

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής εξ ονόματος του Ελληνικού Δημοσίου και ο κ. Άρης Θεοδωρίδης Πρόεδρος της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Δράμας ΚΥΚΛΩΨ, προέβησαν στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για τη δημιουργία χώρου προβολής της διαχρονικής σχέσης των Ελλήνων με τη θάλασσα στην περιοχή του Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο.

Μουσείο Μπενάκη

Στις 6 Δεκεμβρίου 2018, μετά την παρουσίαση της έκδοσης “Φωτογραφίες της Δράμας και του υπέροχου κόσμου της”, εγκαινιάστηκε η ομότιτλη φωτογραφική έκθεση, η οποία διήρκησε από τις 7 Δεκεμβρίου 2018 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2019.

008
film-festival

Φεστιβάλ Ταινιών
Μικρού Μήκους Δράμας

Η συνεργασία της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Δράμας ΚΥΚΛΩΨ με το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2018, χρονιά που διεξήχθη το 41ο Φεστιβάλ.

Πανεπιστήμιο
Γρανάδας

Τον Ιούλιο του 2018 και του 2019, πραγματοποιήθηκε στη Δράμα το 8ο και 9ο αντίστοιχα “Θερινό πρόγραμμα Ελληνικής γλώσσας, μετάφρασης και πολιτισμού” της Ερευνητικής Ομάδας “Σπουδές

cyclops-509
Gymnasio_Dramas

Raycap

Η ΑμΚΕ ΚΥΚΛΩΨ σε συνεργασία με την εταιρεία RAYCAP (www.raycap.com) έχουν αναλάβει να χορηγήσουν ως δωρεά προς τον Δήμο της Δράμας, τις εργασίες Αντικατάστασης Κουφωμάτων για την ενεργειακή αναβάθμιση του «Γυμνασίου Αρρένων Δράμας».